Want een staatsgreep tegen de PVV is ondemocratisch !!

De gevestigde partijen hebben zo’n beetje unaniem uitgesproken dat ze in geen geval met de PVV zullen samenwerken. Daarmee plegen ze in feite een staatsgreep om de democratie buitenspel te zetten. Als de PVV buitengesloten wordt, zal er namelijk een lappendeken van partijen ontstaan, die een coalitie smeden. Het is feitelijk een samenzwering, waarbij ze tevens te kennen geven met de eigen partijprincipes hun achterwerk af te vegen, zodat liberalen, democraten, socialisten en christenen, ooit bittere vijanden van elkaar, tonen maar één doel en werkwijze te hebben.

Het idee dat mensen “strategisch” kunnen stemmen, is dan ook een leugen. Of je nu op de VVD, PvdA, D66, GroenLinks of het CDA stemt, maakt niet uit. Het zijn alle slechts filialen van de zogenaamde dezelfde politiek correcte, politieke partij. Nogmaals, door deze samenzwering om miljoenen kiezers straal te negeren zijn zij het die de democratie zwaar ondermijnen door een soort “democratische” staatsgreep te plegen.

Wat zegt Wilders nu verkeerd ? Hij wil een sterk economisch Nederland voor eigen volk,en is daar duidelijk in net als Trump in Amerika. Wat is daar op tegen? De armoede en de voedselbanken groeien, en ja sommigen worden er beter van, maar ik hoor iedereen maar klagen. De linkse media blijft maar na apen wat Rutte en c.s. naar buiten brengen, en elke EU navordering wordt snel betaald. Weinig zinnige daden gezien uit Brussel, maar wel enorme geld verkwanselingen naar  Griekenland zonder onderpand.

Aan de andere kant staat dus de PVV met haar duidelijke standpunten en bovendien de bereidheid om met andere partijen samen te werken. Alleen al vanwege het bovenstaande heeft de PVV mijn stem al verdiend, evenals wegens de voortdurende laster en smerige bewuste verdraaiingen als het om Wilders gaat. Wilders mag het kost wat het kost geen premier worden, en daarvoor wordt alles uit de kast gehaald vlak voor de verkiezingen.

Dan zijn er de kleine partijen, met bovenaan de Partij voor de Dieren. Ik zou graag op één van deze willen stemmen, met name het Forum voor Democratie, maar naar mijn mening is Nederland in zo’n groot gevaar dat het geen goede tijd is voor politieke experimenten. Het speelkwartier is voorbij want het is vooral nu een zeer serieuze zaak om eindelijk eens orde op zaken te stellen.  Deze splinterpartijen zullen misschien enkele zetels halen en ik gun ze dat ook, voornamelijk de nieuw-rechtse of nieuw-realistische partijen, die de bezem willen halen door het verrotte partijsysteem waar de indirecte democratie toe geleid heeft.

Ik hoop dan ook dat ze voornamelijk stemmen zullen trekken van mensen die genoeg hebben van het partijkartel, maar de PVV te radicaal vinden. Als ik domme mensen uit de linkse hoek hoor is de PPV een rechtse partij, maar als je het partij program leest zijn ze een hele sociale partij, waar men opkomt voor de verworven rechten van de oudjes en zieken, die hun hele leven vaak keihard hebben gewerkt en netjes hun premie hebben afgedragen, en nu als last worden gezien. Schandelijk beleid VVD en vooral met steun van de PVDA die hiervoor keihard wordt afgestraft.

Sommigen hoor ik zeggen dat ik rechts ben, maar dat is niet waar. Ik kom uit een PVDA nest, maar ben niet links en niet rechts, maar wel een keiharde realist met normen en waarden en principes, en zie de noodzaak van een keiharde leider met principes en geen zwalkers en leugenaars als Rutte.

Verder  verwacht ik dat de PvdA verder gedecimeerd wordt, mede door toedoen van de twee adders die ze aan hun borst hebben gekoesterd en gevoed en die de grijze wolvenpartij DENK hebben opgericht. Laat deze partij maar de laatste allochtone stem bij de PvdA weghalen en paar zetels halen, dan kunnen ze na 15 maart zichzelf volkomen belachelijk maken en in ruzie en corruptie uit elkaar vallen.

En laat Sylvana Simons maar de nodige GroenLinks stemmers trekken, wat ik overigens betwijfel want heb zelden zoveel onzin gehoord van een omhoog gevallen aandachtstrekker.

Alleen de PVV kan een serieus tegenwicht bieden aan de huidige levensgevaarlijke en mogelijk fatale ontwikkelingen. Het kan nooit slechter worden dan nu het geval is. Het is een serieuze dreiging en daarom dient de PVV zo groot mogelijk te worden, want het is al heel lang 5 voor 12. Na 15 maart ga ik eens kijken hoe het allemaal uitpakt. Mijn voorspelling: PVV graat een grote overwinning tegemoet, maar heb ook mijn twijfels omdat Nederlanders weinig karakter op hun botten hebben en snel geneigd zijn om over te stappen, omdat ze niet eens de moeite nemen om de partij programma’s te bestuderen. Steeds meer mensen zijn het zat en gaan op de PVV stemmen, ook al zullen ze dat (nog) niet in het openbaar toegeven, omdat ze daarvoor te laf zijn. De grote overwinning zal komen uit de provincies, en het platteland waar men zich voelt achter gesteld. Leuk landje he om je mening te geven. Pim Fortuin kon dat als geen ander en werd door een Groen Links stuk vuil om zeep geholpen. Wilders moet om zijn democratische mening 24 uur per dag worden beschermd. Wat ben ik blij dat ik op tijd ben vertrokken. Vele vrienden vragen zich af waar ik mij dan druk om maak, maar dat is natuurlijk een hele domme opmerking want heb het beste met Nederland voor en mijn vrienden, kids en kleinkinderen.

Na de verkiezingen breekt een spannende tijd aan. De formatie zal moeilijk worden en waarschijnlijk lang duren, vergezeld gaand met de nodige maatschappelijke onrust, zeker als Wilders een grote overwinning behaald. Als grootste partij zal de PVV de coalitiebesprekingen leiden en zullen de onderhandelingen beginnen. De formatie o.l.v. Wilders zal gesaboteerd worden door de andere partijen, waarna de VVD een lappendeken van vijf of zelfs zes partijen zal proberen te naaien. Ook dit zal lang duren, hoewel niet uitgesloten is dat achter de schermen een akkoord al uitgedokterd en besproken is. Maar als die lappendeken er al komt, dan beginnen de problemen pas echt als de deken in de was aan de naden gaat scheuren. Ook zal de maatschappelijke onrust niet verminderen. Naast dat de problemen en spanningen met allochtonen zullen toenemen, zal een groot deel van de bevolking zich gepasseerd voelen en onrechtvaardig behandeld.

Maar zal Wilders een grote overwinning behalen? De plannen van de PVV zijn best radicaal, maar vooral duidelijk en uitsluitend in het belang van eigen volk. Niet eens zozeer het immigratiebeleid en de grenzen, maar door het EU- en soevereiniteitsstandpunt. Ik schrijf al vanaf 1998 dat de Eu en de Euro een fiasco  gaat worden. Zoveel losers erbij die wij moeten onderhouden, en zoveel verschillende culturen die niet bij elkaar passen.

Amerika met zijn 2 partijen stelsel heeft het al moeilijk genoeg. Ik ken Nederlanders niet bepaald als het avontuurlijke volk dat het in de 17e eeuw was en de vraag is hoeveel vertrouwen Nederland in zichzelf heeft. Dat zelfvertrouwen is er namelijk de laatste decennia effectief uit geramd door de politiek correcte misdadigers die zich intussen de elite wanen, en hun zakken ongestraft hebben gevuld. De heren bankiers en politici komen overal mee weg, en worden tijdelijk op een zijspoor gezet en gewoon doorbetaald, om daarna nog een betere functie te veroveren. Zie Teeven en c.s.; grove schande !

De Brexit zou de Nederlanders vertrouwen moeten geven dat het kan en gunstig kan uitpakken, ondanks de obstakels die opgeworpen zullen worden. Maar daar wordt een groot deel van de mensen helaas nog steeds beïnvloed door de laster en leugens in de pers. Het wordt dus de vraag of Nederland mee zal gaan in de trend van Brexit en Trump, of zal kiezen voor het veilige, dat in feite als het onveiligste zal uitpakken. Misschien is het de vraag wanneer de angst voor het nieuwe, onzekere en  avontuurlijke ondergeschikt zal raken aan de angst voor het verlies van lijf en goed en alles wat we van waarde achten, dat wat valt onder de noemer westerse cultuur. Wat een joke ! Een Nexit zal de eerste 2 jaren nadelig uitvallen, maar daarna gaan wij hoogstwaarschijnlijk de vruchten plukken, nu we weer baas zijn in eigen land, en onze grenzen kunnen sluiten.

Niet-stemmen is in mijn ogen op dit moment ook geen optie. Dat kan alleen in vredestijd, als iedereen het in grote lijnen wel met elkaar eens is. Maar het is bittere noodzaak dat mensen op 15 maart stemmen, en wat mij opvalt dat het grootste percentage nog steeds niet op welke van de 28 politieke partijen ze moeten stemmen. De limit 28 politieke partijen. De bezem er doorheen, want dit is zeker niet bevorderlijk voor het goed regeren, en vindt dat een partij die minder dan 10 zetels behaald geen rechten kan ontlenen aan diplomatie. 28 politieke partijen in een klein kikkerlandje is onacceptabel. Als je gaat stemmen verdiep je dan eens in de echte materie van de partij waar je op wilt stemmen op 15 maart. Stem met een gezond en nuchter verstand !!!

Auteur: Colin de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *