De meesten van onze AOW generatie krijgen nu als stank voor dank de klappen voor het keihard werken en het opbouwen van deze huidige welvaartsgeneratie. Ik en velen hadden geen weken van 36 uur, maar werkten 6 dagen per week 50 uur en meer per week, ambtenaren uitgezonderd want die zijn alleen soms aanwezig geweest. Onze AOW generatie heeft altijd netjes een vermogen aan premies afgedragen voor hun oude dag voorziening, waarvan ze hoopten een fijne oude dag van te krijgen. Maar velen zijn nu gedwongen om in de rij te staan bij de voedselbanken door hun schlemielige AOW.

Wij weten inmiddels van de media en het internet hoe we worden belazerd door RUTTE C.S.. Ja, de oudjes worden finaal uitgeknepen en uitgemolken, en zijn nu (stank voor dank) het kind van de rekening. Ronduit asociaal gedrag van deze regering, maar had dit zeker niet verwacht dat de PVDA zich hierin zo zou laten meeslepen door Rutte.

Samson was niet meer dan het poedeltje van Rutte, en wilde perse de rit uitzitten zodat zijn kostje was gekocht voor de toekomst. Honderd en een keer geschreven dat ze eenmaal gekozen, er vooral voor zichzelf zitten. Alle principes worden vaak snel even over boord gezet, als men er beter van kan worden.

Er is nergens geld voor, maar als er een stel Afrikaanse illegale nep en vaak criminele asielzoekers hier aan komen uit vaak veilige landen, is er plots wel heel veel geld om deze vaak economische asielzoekers op te vangen met alle luxe, waar kosten nog moeite worden gespaard. Ik heb in mijn glorie tijden diverse keren gezongen in gevangenissen en heb nooit zoveel luxe gezien. Na een rondleiding van de directeur van de DR. Van de Hoeve TBS kliniek, werd ik misselijk van de extreem luxe opvang, met alle denkbare faciliteiten voor deze moordenaars en kinderverkrachters. Ik heb dan ook ondanks een mooie gage principieel geweigerd om daar op te treden, want ik doe geen concessies aan mijn moraal en principes. Ik heb vroeger heel correct 72% belasting en een vermogen betaald aan belasting, maar wordt nu afgescheept met 480 Eurie AOW, omdat ik jaren in het buitenland heb gewoond.

Maar de eerste de beste allochtoon krijgt een AOW met aanvulling van de bijstand. Vaak nooit een slag gewerkt want ze moeten 5 keer per dag naar de moskee, en geen werkgever zit daar natuurlijk op te wachten. En als ze in de fout gaan en op het criminele pad belanden, komen ze er met een kleine boete of taakstraf vanaf. Maar toen enkele jongens uit Enschede een onschuldig brand bommetje tegen een buitenmuur van een moskee aan gooiden, kregen ze een eis van 4 jaar aan hun broek. Ons OM meet met zeer verschillende maten en is een doodziek orgaan.

Vermogende drugscriminelen betalen lachend een borg en mogen met een enkelbandje naar huis, zonder dat ze zelfs hun paspoort hoeven in te leveren. En dan vindt ons OM het vreemd dat dit gespuis zich uit de voeten maakt met hun hele vermogen. En die zien we nooit meer terug, want criminelen zijn heel wat beter georganiseerd dan onze Politie en Justitie, en vertrekken met hun vermogen naar een land waar Nederland geen uitleveringsverdrag mee heeft. Elk nuchter denkend mens laat dit toch niet gebeuren, en het OM zou toch beslag op alle tegoeden moeten leggen, tot er een eind uitspraak is. Fout op fout wordt er gestapeld bij ons OM, en vermogende criminelen hebben vrij spel in ons Luilekkerland.

Heb altijd gezegd dat Nederland geen land is voor nette hardwerkende ondernemers, maar voor aso’s en criminele allochtonen, die van het OM een lachertje maakt. Zelden zoveel labiele en incompetente eikels meegemaakt als bij Justitie en OM.

Nederland wordt met de dag onveiliger en dit is nog maar het begin, want uit een studie van de VN blijkt dat de Afrikaanse bevolking zich gaat verdrievoudigen in 60 jaar tijd. Geen wonder want in werken hebben de meesten geen trek en doen vaak niet meer dan de fokpremie opvoeren in Nederland voor hun luxe levensstijl. Ik voorzie grote problemen voor mijn Nederlandse kinderen en vooral kleinkinderen in de toekomst. Direct stoppen met kinderbijslag voor allochtonen, want ik krijg ook geen kinderbijslag hier in Thailand voor mijn kinderen met een Nederlands paspoort, ondanks dat ik een vermogen aan belasting en premies heb betaald.

Ik heb een petitie gestart bij het Europese Hof, maar kreeg maar 43 van de 100 landgenoten hier bij elkaar, die ik nodig had om een succesvolle klacht in te dienen betreffende discriminatie van Nederlandse autochtonen in Thailand. Turken en Marokkanen die vaak nooit wat hebben bijgedragen aan onze sociale potten gaan terug met behoud van uitkering en kinderbijslag, en onze landgenoten worden hier keihard gediscrimineerd, met het simpele excuus dat er geen verdrag is met Thailand.

In onze gevangenissen zitten 75% allochtonen en illegale criminelen. Het Justitie en politie beleid is een absolute joke, en de politie is altijd te laat, en rechercheurs zijn ook al niet meer te motiveren door het labiele beleid van bovenaf. Ik ken een rechercheur die een elektriciteitsbedrijf had met 19 man personeel, en kwam af en toe een uurtje werken. Heb daar diverse bizarre verhalen van, o.a. waar men destijds heel eenvoudig de moordenaar van mijn vriend en sigarenwinkelier Andre Hartman konden pakken. Was vreselijk boos op de Amsterdamse politie, omdat men niet tot actie over wilde gaan om het Flevopark af te sluiten, waar hij naar toe was gevlucht. Na achteraf bleek dat de 18 jarige Marokkaanse moordenaar zich daar 5 uur lang had verstopt. Kreeg als antwoord dat men andere prioriteiten had, en heb toen uiteindelijk heel boos burgemeester Ed van Thijn gebeld. Deze was er heel snel, en gaf rond 21.30 het sein om snel het Flevopark af te zetten. In het PV las ik later dat hij zich daar 5 uur lang had schuilgehouden, nadat er 30 rechercheurs maanden mee bezig geweest. Ik had 10.000 gulden beloning uitgeloofd, waarna hij uiteindelijk werd verraden door zijn vriendin, nadat hij haar ook met de dood had bedreigd en zwaar mishandeld.

Heb toen een TV en Media actie gestart voor de herinvoering voor de doodstraf dit soort ratten, maar kreeg half Nederland over mij heen. Slaap lekker verder sukkels, en wacht tot ook jou familie aan de beurt is, voor je pas echt wakker wordt. Dit stuk vuil kreeg voor zijn eerste moord op 16 jarige leeftijd 2 jaar, en voor zijn 2e moord 6 jaar gevangenisstraf, en loopt al weer jaren vrij rond. 2 Moorden voor 8 jaar minus aftrek en na 5 jaar te hebben gezeten in een 3 sterren Hotel, is deze zware psychopaat terug in de maatschappij, in plaats van levenslang met TBS. Zo goed beschermt ons OM de veiligheid in Nederland.

Ik heb ook al mijn inbraken en brandstichtingen zelf opgelost met opname apparatuur en slimme trucs. Heb mijn detective opleiding gehad in Canada, en toen ik met opname banden en met panklare oplossingen kwam op het buro, voelden de heren zich gepasseerd, en weigerden elke medewerking en zelfs vingerafdrukken te nemen. Maar ik werd de verzekering uit gegooid, en mijn inbrekers en brandstichters kwamen er met een taakstrafje vanaf, die ze waarschijnlijk ook hebben afgekocht, zoals ik regelmatig heb gehoord.

Complete incompetente agenten zonder enig moraal en verantwoordelijkheid voor de maatschappij die hen betaalt. Hoogste tijd om de heren van justitie eens aan een flink psychiatrisch onderzoek te laten onderwerpen. Inclusief een integriteit onderzoek, want het is natuurlijk de limit om vermogende drugsdealers naar huis te sturen na een borg, om er daarna snel van door te gaan en vakantie te vieren in plaats van gevangenis straf.

Ook de corruptie is niet uit te bannen wanneer de heren een dikke envelop krijgen. Genoeg voorbeelden van linkse politici, maar met name vele VVD-ers die zich zonder strafvervolging schandalig hebben verrijkt. Doen snel even een stapje terug om weer via een achterdeur in het bedrijfsleven terug te komen voor een hoger salaris. Ja, ook corruptie en diefstal loont tot in de hoogste regionen, want meestal komen ze er wel mee weg. Klasse justitie en Nederland op zijn smalst, en met dit super corrupte en incompetente beleid, wordt onze eens zo mooie welvaart staat naar de afgrond gebracht, met dank aan het labiele beleid van Rutte C.S.

En onze beschaafde oudjes blijven maar kalm en rustig want zij hebben een nette en vaak Spartaanse opvoeding gehad, maar ze zouden eigenlijk massaal in opstand moeten komen. Deze groep harde werkers van weleer, die deze natie met keihard werken hebben opgebouwd, worden nu in het peperdure Nederland op alle fronten gepakt, en letterlijk bij het grof vuil gezet. Ik ken diverse oudjes die zich schamen, maar vermomd naar de voedselbanken moeten om hun maag te vullen, want Nederland wordt onbetaalbaar met een zo schandalige lage AOW uitkering.

Stem volgende keer op PVV of 50 Plus die wel voor een sociaal rechtvaardige verdeling zijn voor onze ouderen en zieken. Ik hoor af en toe domme opmerkingen over de PVV dat ze een rechtse partij zou zijn, maar dan hebben ze het partij program nog niet gelezen, zoals de meesten Nederlanders niets van politiek weten, maar wel het hardste klagen.

Ik zie 50 Plus en de PVV als een sociaal rechtvaardige democratische partij die opkomt voor ons echte Nederlanders, en die geen probleem heeft met tijdelijke opvang van echte vluchtelingen. Maar wij weten inmiddels dat dit percentage niet veel meer is dan 15%, en vraag mij af waarom wij deze zogenaamde asielzoekers uit veilige landen opnemen, die van onze uitkeringen rustig op vakantie gaan naar hun land. Ze komen als economische asielzoeker binnen uit veilige landen, waarvoor ze veel geld hebben betaald aan mensensmokkelaars, en dan is er maar een oplossing. Wie Illegaal het land binnenkomt, gaat in elk normaal beschaafd land de gevangenis in, en wordt daarna met een blacklist het land uitgezet.

EU wijzig je beleid en sluit je grenzen, want nu zijn wij de vuilnisbelt van Europa met uitschot uit veilige landen, die onze sociale en pensioen potten plunderen, en onze vouwen lastig vallen.

WAT IS DIT VOOR EEN BELEID ???

WAKKER WORDEN NEDERLAND HET IS AL  5 OVER 12  !!!

Auteur: Colin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *