WIJ ZELF zijn het probleem ! Bij elke aanslag is het weer het zelfde liedje. “Dader stond op een lijst van verdachten”. “Dader werd in de gaten gehouden”. “We waren gewaarschuwd door Buitenlandse inlichtingendiensten. Met name CIA”. “Men wist van deze dader en zijn ideeën af”.

WE TREKKEN HET DUS GEWOON ZELF OVER ONS HEEN !

Wij zijn zelf een stelletje lamzakken die het maar toelaten en het laten gebeuren. We WETEN dat we minimaal 80 tot 100 IS-strijders hebben toegelaten in Nederland. En we WETEN dat er pakweg 500 man zijn die we verdenken van terreuractiviteiten.

Wat we dus moeten doen is HEEL SIMPEL:

  • Die hele groep asieleisers opnieuw door de molen halen. En nu ff goed ja !
  • Die 500 oppakken en hoppa het land uit !

En dan niet gelijk weer groepen: Dat MAG niet; dat is niet LIEF en dat is onaardig. Nee straks met een zooitje Nederlandse dooien zitten dat is Lief en aardig ! En geen gelul van: kunnen we niet maken ! Jawel dat kunnen we wel maken. DIE KNOP moet nou gewoon maar eens om. Wij trekken het over ons heen. Kijk en dan minimaliseer je de kans op rottigheid. 99 % van ALLE Nederlanders denkt er zo over. Het moet NU maar eens over en uit zijn. De goede immigranten en goede  Moslims niet te na gesproken, want die zijn er ook  ! Zeker & beslist. Zie de burgemeester van Rotterdam & Ali B. En nog talloze voorbeelden.

En de rest -die groep met terreur-affiniteit- wegwezen, oprotten, opzouten, hoppa ! Wil je naar Syrie ? Gaan ! Liefst vandaag nog !! Ticket meegeven !!! Alleen NEVER, NOOIT meer terug ! Lekker daar blijven, heerlijk toch ! Auteur. Jan met de Pet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *