Het was wel te verwachten natuurlijk ! Na jaren “klootzakken” krijgen VVD en PvdA eindelijk de rekening gepresenteerd van de Nederlandse burger. Samen goed voor een verlies van 37 zetels ! En Flutte maar roepen: ík ben zo blij, ik ben nog steeds de grootste. Nou dat laatste klopt zeker, zonder twijfel is het grootste Jan L. Hoe kan je zo dom redeneren ? Je verliest 20 % van je zetels en je bent nog steeds blij ? Een beetje Middenstander maakt zich al zorgen om zijn Toko als hij zijn omzet ziet dalen met 5 % ! Maar goed; NEE begrijpt die man al niet, laat staan dat hij iets begrijpt van regeren. En dan maar roepen dat we het zo goed doen ! Ook zo’n misvatting. Het NL BNP groeit in 2017 naar verwachting met 1,0 %. Duitsland met 1,3 %, Frankrijk met 1,1 % en Griekenland (jawel) met 1,5 %. Dus punt 1: zo goed doen het niet Flutte ! En punt 2 die Grieken lachen zich kapot. En … “by the way” USA 2,3 %. En China 6,0 %. Mooie cijfers hé Flutte ? Kan je nog wat van leren ! Godzijdank hebben ze daar niet het befaamde “Poldermodel”.

Tja dan nu de winnaars. Op rij zijn dat PVV, CDA & D66. Met als meeste zetels -en dus 1 na grootste partij- de PVV ! Nou komt de grootste “gotspe” van de Nederlandse “Poppetiek”, want meer dan een poppenkast is het niet, deze 1 na grootste partij wordt dus bij voorbaat buiten spel gezet. Dictatortje Flutte zet hier dus op hoogst ondemocratische wijze miljoenen kiezers buiten spel. Die duidelijk aangegeven hebben een andere koers te willen varen. En waarom ? Omdat de PVV duidelijk roept waar ze voor staan. O.A. minder, minder, minder !

Wat bewijst dit nou allemaal ? Nederlanders, ga vooral lekker voor de vorm naar de stembus ! En slaap daarna maar weer rustig in. In Den Haag doet men toch gewoon wat men daar wil ! Ongeacht wat jij als burger wil; fraaie boel dus … …

Het wachten is nog op een FRexit en een DUITix ! Dan is het plaatje compleet. Eens kijken waar Flutte dan blijft … … .
Auteur: Jan met de Pet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *